Avoindata.fi

All Finnish open data from one place.

1723

Datasets

Show all →

791

Organisationer

Show all →

42

Applications

Show all →

Datasets

Tukes-avoindatajulkaisut

MODIFIERAD 29.03.2020
Tukes-avoindatajulkaisut

Suomen Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) avoimet tiedot CSV-tiedostona

MODIFIERAD 28.03.2020
http://avoindata.prh.fi -sivustolta olevasta avoimesta PRH:n tajoamasta ohjelmointirajapinnasta kerätyt avoimena datana olevat yritysten tiedot CSV-tiedostoon. Moni avoimen datan hyödyntäjä on kokenut rajapinnan vaikeana käyttää ja datoja on pyydetty meiltä tiedostona usean eri hyödyntäjän toimesta. Olemme DVV:ssa poimineet datasta tärkeimmät kentät mukaan tähän tiedostoon ja poistaneet toimintansa lopettaneet yritykset. Tämän datasetin julkaisu on osa ketterää kokeilua, jota parannetaan (iteroidaan) datan hyödyntäjäpalautteen avulla. Tiedosto päivittyy säännöllisesti kerran kuukaudessa ja pidetään ajantasalla. Tällä hetkellä PRH:n rajapinta ei kestä tätä useammin tehtävää päivitystä ja pyrimme kuormittamaan sitä mahdollisimman vähän.

Kuopion kaupungin kirjanpidon organisaatio 2015

MODIFIERAD 28.03.2020
Kuopion kaupungin kirjanpidon organisaatio vuonna 2015.

Helsingfors historiska guidekartor

MODIFIERAD 25.03.2020
Historiallisia opaskarttoja Helsingistä vuosilta 1940, 1952, 1962 ja 1999. Opaskartat sisältävät mm. seuraavia tietoja: nimistö, kadut, tiet ja rautatieyhteydet, julkiset rakennukset, asuntoalueet, teollisuusalueet, metsä- ja peltoalueet sekä kunnan rajat. Lisäksi kartoissa on esitetty joitakin nähtävyyksiä ja julkisia palveluja. **Koordinaatisto(t):** - ETRS-GK25 (EPSG:3879). Ylläpitokoordinaatisto. Aineisto voidaan projektoida myös muihin koordinaatistoihin. Muut mahdolliset koordinaatistot löytyvät rajapintapalvelun GetCapabilities-dokumentista. **Rajapintapalvelujen osoitteet:** - WMS-rajapinta: [https://kartta.hel.fi/ws/geoserver/avoindata/wms](https://kartta.hel.fi/ws/geoserver/avoindata/wms?request=getCapabilities) **WMS-tasot** - Opaskartta_1940 - Opaskartta_1952 - Opaskartta_1962 - Opaskartta_1999 Ylläpitäjä: Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus, Kaupunkimittauspalvelut #Helsingin opaskartta 1940 Helsingin kaupungin opaskartta vuodelta 1940. Julkaissut Frenckellin Kirjapaino O.Y. Kartta tehtiin suunniteltuja vuoden 1940 olympialaisia varten. Raitiotie- ja bussilinjat. Kilpailu- ja harjoittelupaikat. Kääntöpuolella katu-, nähtävyys- ja ulkomaiden edustustoluettelo viidellä kielellä. Neliväripainatus koossa 58 cm x 61 cm, Frenckellin kirjapainosta. #Helsingin opaskartta 1952 Helsingin matkailijakartta (*Turistkarta över Helsingfors*) vuodelta 1952. Kartta päivitettiin vuoden 1940 olympialaisia varten laaditusta kartasta toteutuvia olympialaisia varten. Raitiotie- ja bussilinjat. Kilpailu- ja harjoittelupaikat. #Helsingin opaskartta 1962 Helsingin keskustan kartta vuodelta 1962. Painanut Suomalaisen kirjallisuuden kirjapaino oy. Kartassa on raitiotie- ja bussilinjat sekä kolmiulotteisia piirroksia mielenkiintoisista paikoista. #Helsingin opaskartta 1999 Helsingin kaupungin opaskartta vuodelta 1999 on ensimmäinen digitaalisesti tuotettu opaskartta Helsingistä.

Merikartan reittijaot

MODIFIERAD 24.03.2020
Merikartan reittijakojärjestelmät.

Traficomin avoin WMS

MODIFIERAD 26.03.2020
Palvelun kautta on saatavilla seuraavat aineistot (suluissa tekninen nimi): Johdot ja putkilinjat (johdot_ja_linjat_v) Rantarakenteet (rantarakenteet_v) Sisäiset aluevedet (sisavesi_raja_a) Sulut ja kanavat (alue) (sulut_a) Sulut ja kanavat (viiva) (sulut_v) Talousvyöhyke (talousvyohyke_a) Valtioiden välinen raja (valtakunnan_raja_v)

Open your data

Does your organization produce data that could benefit or interest others? We offer guidance and a distribution channel for your datasets.