Paneeleille sopivat sijainnit Vantaalla

URL: https://avoidatastr.blob.core.windows.net/avoindata/AvoinData/5_Ymparisto_ja_luonto/Aurinkosahko/Aurinkopaneeleille_sopivat_sijainnit/aurinkopaneeli_sijainnit_vantaa.zip

Tietoaineiston yhteenvedosta

​Aurinkopaneeleille sopivat sijainnit pääkaupunkiseudulla. Datasta käy ilmi potentiaaliset paikat aurinkopaneelien käyttöönottoon.

Aineistossa on esitetty aurinkopaneeleille sopivat sijainnit. Katon osa sopii aurinkopaneeleille, jos se saa säteilyä yli 847 kWh/m2/vuosi, yhtenäistä riittävästi säteilyä saavaa pinta-alaa on vähintään 5 m2 ja etäisyys katon reunasta on yli 0,5 metriä.

Ladattavissa olevassa aineistossa on kaksi tasoa, rasterina aurinkopaneeleille sopivat sijainnit (useful_areas.tif) sekä shp-tiedosto (useful_area_size.shp), jossa ominaisuustietoina on ko. katon aurinkopaneeleille sopiva pinta-ala neliömetreinä kentässä areaSUM.

Auringon säteilyenergian mallinnus perustuu pistepilviaineistoihin, jotka ovat alueesta riippuen peräisin vuosilta 2008-2013 .

Aineisto on valmistunut Decumanus-hankkeessa ja sen on tuottanut hankkeessa mukana oleva belgialainen paikkatietopalveluihin erikoistunut yritys Eurosense.

Aineistoja voi katsella ja ladata HSY:n avoimessa karttapalvelussa.

Lähde: Aurinkopaneeleille sopivat sijainnit pääkaupunkiseudulla

Data-aineistolle ei ole lisätty esikatselunäkymiä.

Lisätietoja

Viimeksi päivitetty
7. maaliskuu, 2018
Luotu
7. maaliskuu, 2018
Muoto
SHP
Lisenssi
CC-BY-4.0

Tekniset lisätiedot

Nimi
Paneeleille sopivat sijainnit Vantaalla
Sijaintikoordinaattien muoto
ETRS-GK25
SHA256
-