Vuosien 2012-2019 data kuukauden tarkkuudella

URL: https://openspending.hel.ninja/files/ostot/helsingin-ostot-all.csv

Av datasmängdens sammandrag

Helsingin kaupungin ostot (palvelut, aineet ja tarvikkeet, käyttöomaisuushankinnat) vuodesta 2012 alkaen.

Tiedot päivittyvät kuukausittain CSV-tiedostoihin. Staran ja HKR:n tiedot ovat CSV-aineistossa mukana 03/2017 alkaen. Tiedoista puuttuu toistaiseksi HKL:n tiedot, koska heillä on käytössä erillinen järjestelmä.

Tietoja on avattu myös useampia vuosia koskevina tiedostoina:

  • Dataa kaudesta 6/2017 sisältävä CSV-kokoomatiedosto sisältää tietoja kuukausitarkkuudella. Tiedot on summattu toimiala/liikelaitos-, toimittaja- ja tilitasolla. Edellisen kuukauden tiedot päivittyvät ladattavaan tiedostoon automaattisesti seuraavan kuun puolivälissä.
  • Vuosia 2012-2019 koskevat tiedot on avattu CSV-tiedostona, jossa tiedot ovat kuukausitarkkuudella.
  • Vuosia 2012-2014 koskevat tiedot on avattu Excel-tiedostona, jossa tiedot ovat vuositarkkuudella. Tiedoston sisältö eroaa uudemmista tiedoista, ja huomioitavia asioita on kuvattu tarkemmin täällä.

Helsingin kaupungin organisaatiouudistuksen yhteydessä 1.6.2017 virastot muuttuivat toimialoiksi, joten hallintokunnat-sarakkeesta löytyy sekä aiemman että nykyisen organisaatiorakenteen mukaisia organisaatioita.

Tiedot mahdollistavat kaupungin virastojen ja toimialojen hankintojen (ostojen) tarkastelun toimittaja- ja tilitasoilla. Suodattamalla tietoja voidaan vertailla ostojen toteutumia erilaisten tietojen perusteella.

Källa: Helsingin kaupungin ostot

Inga förhandsgranskningar har skapats för denna dataresurs.

Ytterligare information

Senast uppdaterat
Februari 24, 2020
Skapat
Februari 24, 2020
Format
CSV
Licens
CC-BY-4.0
Tidsmässigt mätintervall

Teknisk tilläggsinformation

Namn
Koordinatsystem
SHA256
-