Väyläviraston avoin WMS (ei enää päivity)

Tämä on Väyläviraston vanhan WMS-rajapinnan metatietodokumentti. Vanhan rajapinnan osoite on https://julkinen.vayla.fi/inspirepalvelu/avoin/wms?request=getcapabilities. Pääset uuden rajapinnan metatietodokumenttiin seuraavasta osoitteesta: https://www.paikkatietohakemisto.fi/geonetwork/srv/fin/catalog.search#/metadata/784d0f47-810f-431e-9891-a6c6ef36f673. Uuden rajapinnan osoite on https://avoinapi.vaylapilvi.fi/vaylatiedot/ows?service=wms&request=getCapabilities

Vanhan rajapinnan aineistot ovat päivittyneet viimeksi keväällä 2022. Uuden rajapinnan aineistojen päivitys on automatisoitu pois lukien Tierekisteristä lähtöisen olevat tiestötiedon aineistot, jotka vastaavat kevään 2022 tilannetta. Velhosta tulevat tiestötietojen aineistot päivittyvät automaattisesti, mutta niissä voi olla vielä puutteita verrattuna Tierekisterin aineistoihin. Lisäksi kaikkia Velhon tiestötietoja ei ole vielä julkaistu uudessa rajapinnassa.

Väyläviraston avoin WMS on WMS-rajapintapalvelu. Palvelu perustuu Väyläviraston ylläpitämiin tie-, rata- ja vesiväyläverkon aineistoihin. Aineistoja hallinnoi Väylävirasto.

Palvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi autentikointia eli tunnistautumista käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Rajapinnan resurssit

Lisätiedot

Alkuperäinen tietoaineisto Linkki harvestoituun tietoaineistoon
Ylläpitäjä Väylävirasto
Rajapinnan ylläpitäjä Väylävirasto
Rajapinnan ylläpitäjän sähköpostiosoite Väylävirasto
Viimeksi muokattu 15.05.2023
Näytä muutoshistoria
Luotu 15.05.2023

Anna palautetta

comments powered by Disqus